ValmisMökit

ValmisMökki istuu suomalaiseen maisemaan

Salvos ValmisMökki on aidosta, suomalaisesta hirrestä tehty kolmen vuodenajan hirsimökki. Hirsimökit luovutetaan asiakkaalle täysin käyttövalmiina. Lisäksi pihapiiriin voi tilata samalla kertaa PerinneSaunan tai ValmisAitan. Salvos hirsimökit tarjoavat perinteistä tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja niin isoille kuin pienillekin perheille.


Saunamökki

Saunamökki-malliston hirsimökit ovat suorakaiteisia harja- tai pulpettikattoisia pieniä hirsimökkejä, joissa hirsisauna liittyy pieneen loma-asuntoon tai saunatupaan, joko katoksen välityksellä tai suoraan. Saunatuvista suurin osa, 3 metrin syvyiset mallit, voidaan kuljettaa työmaalle täysin valmiina, myös vesikatto tehtynä. Heti asumaan ja kylpemään.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Mummonmökki

Nämä pienet, yhdestä modulista koostuvat hirsimökit sisältävät kaiken tarpeellisen, mitä loma-asunnossa pitää olla. Mummonmökki-hirsimökkejä voi lisäksi laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan esimerkiksi Hakaksi tai Veistoksi. Kapea runkosyvyys ja yksikerroksisuus antavat rakennukselle perinteisen mummonmökin mittasuhteet.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Haka

Suorakaiteiset päädystä jatkettavat hirsimökit. Jatkos voi tapahtua katoksen tai lasiverannan välityksellä, tai suoraan lämpimänä laajennuksena. Vaikka Hakat ovat yleensä pienehköjä hirsimökkejä, niissä rakennuksen osien väliin jäävät katokset ovat usein valoisaa ja viihtyisää käyttötilaa suurimman osan vuodesta.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Kara

T-malliset edulliset hirsimökit ovat mummonmökin tyyppisiä, sympaattisia loma-asuntoja. Pulpettikattoiset versiot ovat ulkoasultaan konstailemattoman tyylikkäitä.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Pienet Veistot

Pienissä Veistoissa hirsimökkiin liittyy L-malliin terassin, pergolan tai katoksen välityksellä liitetty laajennusosa, joka on yleensä Sauna-pukuhuone, tai aittahuone. L-muoto muodostaa suojaisaa pihatilaa ja myös rakennusten väliin jää suojaisaa oleskelutilaa.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Veistot

Toimivat hirsimökit, joissa yleensä lämmintä tilaa L-muotoisena. L-muoto muodostaa myös suojaisaa ja tunnelmallista pihatilaa.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Suuret Veistot

Suuremmankin porukan käyttöön soveltuvat hirsimökit, joissa tilankäyttö on tehokasta! Rakennus rajaa L-mallisena suojaisaa ja lämmintä pihatilaa ja malleja voi täydentää U-malliseksi perinteisen neliöpihan ympärille. Ulko-oleskelutilat ovat loistavat.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Vaarna

Hirsimökit, joissa rakennusten väliin jää suojaisaa tunnelmallista katos- tai terassitilaa, joka voi olla myös lasitettu tai rakennettu läpimäksi. Vaarnoissa voidaan hyödyntää näköalaa rakennusten välistä. Järvi näkyy ylärinteen puolelta lähestyttäessä mökkiä.

Tutustu malleihin tarkemmin →


Vuolu

Suorakaiteinen pohjaratkaisu mahdollistaa hirsimökit, joissa on perinteisen järkevä harjakattoinen pohjaratkaisu. Rakennusten väliin muodostuu terassi ja valoisia aulatiloja.

Tutustu malleihin tarkemmin →