VALMISMÖKKI

Helpompi tie mökille

SALVOS-MÖKKI TOIVEIDESI MUKAAN

Satoja eri mallivaihtoehtoja!

LAAJIN TOIMITUSSISÄLTÖ

Halutessasi kaikki tonttitöistä varusteluun!

YLIVOIMAINEN VALMIUSASTE

Käyttövalmis mökki yhdellä sopimuksella!

Salvos Valmismökki™ - Unelmiesi mökki vaivattomasti yhdellä sopimuksella

 

Salvos Valmismökki™ on aidosta, suomalaisesta hirrestä tehty hirsimökki joka tarjoaa perinteistä tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Salvos -hirsimökit luovutetaan asiakkaalle täysin käyttövalmiina.

 

Salvos Valmismökeistä löytyy lähes lukematon määrä erilaisia pohja- ja tilaratkaisuja, kalustus-, varustelu- ja värivaihtoehtoja. Sisäpuolelle voimme suunnitella erilaisia keittiö, WC- ja kylpyhuoneratkaisuja, sekä tupa- ja nukkumatilaratkaisuja. Eikä unohtaa sovi lukuisia tulisijaratkaisuja, ikkuna- ja ovikokoja sekä ikkunoiden ja ovien sijoitteluja.

 

Ulkopuolella erilaiset terassi, lasiparvekeratkaisut tuovat lisää katettua tilaa tai muuten mieluisaa oleskelutilaa tarpeen mukaan.

 

Ainutlaatuisen avaimet käteen-toimintamallin ansiosta sinun tarvitsee vain kertoa meille unelmasi hirsimökistä - suunnitellaan se yhdessä ja Salvos toteuttaa sen.

Isonkin mökin kohdalla varsinainen tonttityöskentely kestää vain noin viikon, sillä olemme tehneet kaiken mahdollisen valmiiksi sisätiloissa, säältä suojassa. Suuremman Valmismökin tilaelementti kuljetamme hyvin suojattuina tontiille ja pienemmän mökin voimme kuljettaa paikalle vaikka kokonaisena rakennuksena. Tontilla joko Salvos tai joku muu on raivannut puut, rakentanut perustukset, jätevesijärjestelmät ja tehnyt tarvittaessa jopa tien, sekä maisemoinnit. Salvos tekee kaiken tarvittavan puolestasi - yhdellä sopimuksella - ja jättää sinulle käyttövalmiin mökin, siisteine tontteineen.

 

Ulkokuvia toteutuneista Salvos Valmismökeistä

Tutustu alla näkyviin kuviin valmiista Salvos Valmismökki-kohteista ja poimi parhaat ideat itsellesi. Salvoksen asiantuntijamyyjillä sekä meiltä tilattavassa ideakirjassa on lisää ideoita erilaisista toteutuksista.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 

 

Sisäkuvia toteutuneista Salvos Valmismökeistä

Alla voit selailla ja keräillä ideoita Salvos Valmismökin sisätilaratkaisuista. Salvos mahdollistaa yksilölliset tilaratkaisut, sävyt, varustelut ym. juuri tarpeisiinne sopivana.

 

 

 

Löysitkö ideoita Salvos Valmismokki™ -mahdollisuksista - kerromme mielellämme lisää


Tilaa UPOUUSI Salvos-ideakirja tästä!


Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mökkiasiantuntijaan, klikkaamalla tästä!