Palvelut rakentamisen ammattilaisille

Edustamamme markkinoiden painumattomin hirsirakenne, erityiskorkea JÄTTIHIRSI™ avaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia projektirakentamiseen. Lue, miten JÄTTIHIRSI™ mullistaa hirsirakentamisen!


Lue lisää

Projektimyynti

Salvos on rakennusliikkeiden luotettava ja asiantunteva kumppani. Toimitamme laadukkaat ja nykyaikaiset ratkaisut kaikkeen hirsirakentamiseen. Edustamamme markkinoiden painumattomin hirsirakenne, erityiskorkea JÄTTIHIRSI™ avaa täysin ennennäkemättömiä mahdollisuuksia projektirakentamiseen. Lue lisää JÄTTIHIRSI™-rakenteesta

20 vuoden kokemuksemme rakentamisesta ja intohimomme valmistaa loppuun saakka huolella jotakin laadukasta ja kestävää takaavat onnistuneen lopputuloksen. Asiakkaamme tuntevat meidät nopeista ja sujuvista toimituksista, jotka vastaavat tilaajan tarpeeseen.  Sama pätee projektitoimituksiimme.

Meiltä saat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua projektin jokaisessa vaiheessa, ennakkotarjousvaiheesta toimitukseen ja asennukseen kohteessa.

 

Ota yhteyttä

Jättihirsi

JÄTTIHIRSI™ on täydellinen ratkaisu nykyaikaiseen projektirakentamiseen. Se on markkinoiden ainoa hirsiratkaisu, joka painuu yhtä vähän kuin puurunkoon rakennettu omakotitalo. Siksi siihen on helppo yhdistää muita materiaaleja, kuten betonia, kiveä, lasia tai muita puurakenteita. 

Suuren massansa ansiosta JÄTTIHIRSI™ tarjoaa myös mahdollisuuden suunnitella entistä avarampia tiloja ja aukotuksia ilman, että erillisiä palkkiratkaisuja välttämättä tarvitaan. Se soveltuu täydellisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan rakennusten rakentamiseen, mutta ennen kaikkea se tarjoaa huikeita mahdollisuuksia suurissa projektirakennuskohteissa, kuten esimerkiksi koulut, hoivakodit ja hotellit.

 

Tutustu tästä

Salvos hirsitalo parallax2