Valmismökki viikossa


Salvos tarjoaa hirsimökistä haaveilevalle helppoakin helpomman täysin valmiskonseptin, jossa mökin rakennuttaja ei väsytä itseään rakentamisen aikana. Laajasta valikoimasta asiakkaalla on mahdollisuus valita oma unelmiensa mukainen mökki, jota voidaan muunnella täysin vastaamaan kaikkia toiveita sekä tarpeita. Ja mikä parasta, valmismökki valmistuu nopeasti omia voimavaroja kuluttamatta.


Salvoksen täysin valmismökki viikossa ylittää mökistä haaveilevan toiveet mökin valmistumisen aikataulusta. Täysin valmismökki kohoaa paikalleen jopa viikossa, mikä tarkoittaa sitä, että unelmien hirsimökkiin pääsee asustelemaan todella nopealla aikataululla. Vaikka projekti on asiakkaalle vaivaton ja nopea, Salvoksen kestävä laatu sekä hirsirakentamisen oikeat periaatteet kulkevat mukana koko prosessin ajan.

Laadukasta hirsirakentamista

Salvos kuuluu hirsirakentamisen alan pioneereihin. Vuosikymmeniä pitkät perinteet ovat saaneet vaikutteita niin entisaikaisista hirsirakentamistaidoista kuin myös nykyaikaisesta teknologiasta. Näiden avulla Salvos on voinut luoda perinteitä kunnioittavan, mutta modernin tavan tuottaa nykyaikaisia ja tyylikkäitä hirsimökkejä jo vuosikymmeniä. Suomalaisesta, pohjoisen tiheäsyisestä hongasta syntyy kestäviä ja kauniita hirsimökkejä vaativaankin makuun.

Salvoksen hirsimökkien moduulit valmistetaan ja viimeistellään kokonaan sisätiloissa, siistissä ympäristössä, joten mökki ei rakentamisen eri vaiheissa altistu sään aiheuttamille, ulkoisille rasitteille. Näin rakenteet pysyvät terveenä ja hyvässä kunnossa koko rakentamisen ajan. Sisätiloissa työn laadun tarkkaileminen on korkeampaa ja kustannustehokkaampaa, mitä ulkorakentamisessa yleensä on.

Pieni hirsimökki tai suuremman hirsimökin moduulit, eli täysin valmiit osat voidaan toimittaa yhdellä rahtikuljetuksella mökin tulevalle paikalle, mikä säästää merkittävästi rahtikustannuksia sekä on ekologinen vaihtoehto. Tämä valmiiden mökin tai sen osien saapuminen tontille tarkoittaa sitä, että jo seuraavalla viikolla mökin tupaantuliaisia voidaan viettää täysin valmiissa hirsimökissä. Tutustu hirsimökkimallistoon tästä

valmismökki

Toiveissa oma hirsimökki?

Hirsimökki on usein pitkällisen unelmoinnin ja suunnittelun kohde. Salvoksen nettisivut sekä uudistunut kuvasto tarjoavat hirsimökistä haaveilevalle monipuolisen katsauksen erilaisiin mökkivaihtoehtoihin sekä toteutuneisiin ratkaisuihin. Kuvastoa selailemalla saa käsityksen hirsimökkien monista mahdollisuuksista ja samalla voi jäsennellä omia toiveitaan siitä, mitä omalta hirsimökiltään tahtoo.


Oman hirsimökin valmistajaksi Salvos on helppo valinta. Avoin ja asiakaslähtöinen palvelu tekee mökin suunnittelusta ja unelmien toteuttamisesta miellyttävää heti alusta lähtien. Suunnittelutyöt sekä budjetointi tehdään aina asiakkaalle ilmaiseksi. Hirsimökkien monipuolinen valikoima sekä muunneltavuus omien tarpeiden mukaiseksi ovat avainasemassa unelmien toteuttamisessa.


Salvoksen laaja-alainen osaaminen takaa valmismökin ostajalle vaivattoman ja nopean tavan toteuttaa unelmiaan. Asiakkaan vastuulle jää vain muutama seikka, jotka hänen täytyy suorittaa ennen unelmansa toteutumista, sillä Salvos voi hoitaa kaiken muun. Tämän helpommaksi uuden mökin hankkiminen ei voi tulla. Tutustu kattavaan hirsimökki-mallistoon.

Unelmat todeksi Salvoksen avulla

Täysin valmismökki toimitus asiakkaalle voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla: täysinvalmiina tai tarviketoimituksena. Suosituin sekä asiakkaalle helpoin vaihtoehto on valita täysinvalmis hirsimökki, jossa hänelle valmistetaan mökki aivan viimeistä naulaa ja listaa myöten valmiina. Mökkipakettiin voidaan sisällyttää kaikki työt aina tontin raivauksesta loppusiivoukseen saakka.


Muuttovalmis hirsimökki mahdollistaa asiakkaalle vaivattoman sekä kustannustehokkaan mökinhankkimisen. Hänen tehtäväkseen jää vesi- ja sähköliittymien tilaaminen sekä rakennusluvan hankkiminen Salvoksen toimittamilla virallisilla kuvilla. Myös rakennusvaiheesta vastaavan valvojan eli mestarin etsiminen jää asiakkaan tehtäväksi, kuten aina rakennuttajalle kuuluu. Mahdollisten sähkö- sekä vesiliittymien kytkemiseen asiakas tarvitsee itse valitut kytkijät paikalle, mutta heidän työnosuutensa on vähäinen, sillä kaikki tehdään valmiiksi mahdollisimman pitkälle.

valmismökki

Valmismökki kohoaa viikossa tontille

Valmismökin toimitusaika Salvokselta on aina 10-32 viikkoa. Tuossa ajassa hoidetaan mökkitontti kuntoon samalla kun mökki valmistuu tehtaalla valmiiksi. Asiakas voi halutessaan käydä jo tehtaalla tutustumassa tulevan mökkinsä valmistumisprosessiin. Hirsimökin kaikki osat valmistetaan täysin valmiiksi, jonka ansiosta mökin pystytys on todella nopeaa.


Salvoksen laajasta ammattilaisten rivistöstä löytyy osaajia jokaiseen työvaiheeseen niin valmismökin rakentamiseen, pohjatöihin kuin viimeistelyvaiheeseen. Jatkuva toiminnan kehittäminen on kehittänyt konseptia tehokkaaseen sekä laadukkaaseen hirsimökkien rakentamiseen. Kaiken kattava palvelu takaa asiakkaalle erinomaisen mahdollisuuden nauttia elämänsä helpoimmasta rakennusprojektista.


Perustukset pystytään tekemään jopa yhdessä päivässä, ja itse rakennus toimitetaan myös parhaimmillaan vain tunneissa. Yhdellä kertaa tuleva tavaratoimitus säästää niin rahtikuluissa, mutta vähentää myös merkittävästi mökkitielle kohdistuvaa rasitetta. Erittäin tarkasti organisoitu toimitus takaa sen, että kaikki tarvittavat tuotteet ovat valmiina kuljetuksessa.


Mökin pystytys sekä tarvittavat työt vievät maksimissaan viikon, joten mökin tai mökkimoduulien saapuminen tontille tarkoittaa sitä, että tupaantuliaisten suunnittelussa kannattaa pitää jo kiirettä. Seinien pystytys sekä kattoelementtien asentaminen tapahtuvat sulavasti ja ammattitaidolla. Erilliset kuistit sekä portaat asennetaan paikan päällä ja sovitetaan maaston mukaan paikoilleen.

Valmismökki kutsuu mukavaan lomanviettoon

Uusi hirsimökki asettuu mukavasti luonnon helmaan. Se sulautuu suomalaiseen maisemaan ja on paikoillaan, niin kuin olisi aina kuulunut siihen, vaikka viikkoa aikaisemmin sen paikalla ei ollut vielä mitään. Luonnollisen ja hillityn ilmeensä ansiosta hirsimökki onkin suosittu vapaa-ajanasunto. Sen puhdas ja raikas sisäilma tarjoaa parhaimman ilmapiirin täydelliseen rentoutumiseen.


Salvoksen hirsimökit tuovat miellyttävästi esille puunkäytön mahdollisuudet sekä kauneuden. Ekologisesti työstetty hirsi sekä luonnonmukaiset materiaalit ovat seikkoja, johon ympäristötietoinen kuluttaja kiinnittää huomiota. Myös mökkitontin siivoaminen kaikista rakennusjätteistä on Salvoksen kunnianosoitus niin luontoa kuin asiakastakin kohtaan.

Viikossa valmistuva täysin valmismökki mahdollistaa asiakkaalle todella vaivattoman ja nopean tavan päästä nauttimaan oman mökin miellyttävästä tunnelmasta. Hirsimökin yleisilmeestä sekä kaikista yksityiskohdista voi nähdä sen, kuinka Suomen metsissä kasvaneet hongat voivat taipua taitavissa käsissä kauniiksi asunnoiksi. Tyylikäs ja huolellisesti viimeistelty hirsimökki on kestävä ja kaunis kymmenienkin vuosien kuluttua.


Tilaamalla Salvoksen kuvaston voit aloittaa unelmiesi hirsimökin suunnittelun jo tänään. Matka suunnittelusta valmiin mökin toteutumiseen on asiakkaalle aina miellyttävä, helppo sekä nopea. Salvoksen kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu hirsimökki ei jää keskeneräiseksi odottelemaan seuraavaa rakennusintoa, vaan asiakas saa mökin, joka on viimeistä kattolistaa myöten valmiina.

Tutustu hirsimökkimallistoon tästä