Varusteltu pihasauna on kodin keidas

Pihasauna on yleensä mökin vakiovaruste ja vahvasti sidottu suomalaiseen mökkikulttuuriin. Jos ei omista mökkiä tai se on kaukana, arkeen saa helposti rentouttavaa mökkifiilistä hankkimalla pihasaunan kotipihaan. Suurempaan pihaan voi miettiä myös saunamökkiä, joka on samalla myös ratkaisu lisätilan tarpeeseen. Pihasaunan saa muokattua mieleisekseen, kun sitä hieman varustelee.

SAUNATUVASTA ON MONEKSI

Saunan yhteydessä oleva tupa on monikäyttöinen. Tupa toimii pukuhuoneena ja lisäksi siellä voi majoittaa yön yli vierailevia ystäviä ja sukulaisia. Tuvassa nukkuu mielellään itsekin; puhutaan , että makoisimmat unet saadaan saunan tuvassa.

Tupa on myös monelle rauhoittumisen paikka. Arkeen saa pienen hengähdystauon, kun menee edes hetkeksi tupaan lehtiä lukemaan tai vain makoilemaan. Lapsetkin tykkäävät olla tuvassa, kun saavat touhuta omia askareitaan, kuten värittää värityskirjaa. Katso Salvoksen koko pihasaunamallisto!


TERASSI JA SEN VARUSTELU

pihasauna, sauna, rantasauna, valmissauna


Pihasaunan terassi tekee rakennuksesta entistä kauniimman näköisen, ja mikä tärkeintä, se antaa mukavat puitteet vilvoittelulle löylyjen lomassa. Tuntuu hyvältä istuskella ja nauttia hetki raikkaasta ilmasta ennen löylyihin palaamista.

Saunomiskokemus nousee aivan uudelle tasolle, jos pihasaunan terassilta löytyy grilli. Vilvoittelu on entistä ihanampaa, kun voi samalla nauttia grillin loihtimista herkuista. Näin saunomisesta tulee oikea elämys. Löydä sinulle sopiva grilli tai savustin Pihatukun valikoimasta.

Jos kaipaat hieman yksityisyyttä naapurien ja ohikulkijoiden katseilta, on sopivan kokoinen näkösuoja hyvä ratkaisu ja tarjoaa yksityisyyttä.

PALJU TAI POREALLAS: TUPLANAUTINTO


Palju tai poreallas ja pihasauna muodostavat lyömättömän combon. Olo on kuin uudestisyntyneellä, kun ensin rentoutuu paljussa ja tämän jälkeen saa vielä pihasaunan löylyt kaupan päälle. Kiireisimpinä iltoina voi valita, kumpi houkuttelee enemmän.

Palju ja poreallas tuovat pihasaunan tavoin iloa vuodenajasta riippumatta. Paljun ja porealtaan avulla on mukava viettää iltaa suuremmallakin porukalla. Toiset nauttivat löylyistä sillä aikaa kun loput istuskelevat paljussa.

KORISTUKSILLA SAA ILOA PIENELLÄ VAIVALLA

pihasauna, sauna, rantasauna, valmissauna


Pihasauna ja sen terassi saavat kauniin ja viimeistellyn ilmeen kukkien, istutusten ja vaikkapa kivien avulla. Jo varhain keväällä istutettavia lajeja ovat esimerkiksi orvokit, narsissit ja tulppaanit. Kukkien avulla pihasauna on ihanan värikkään ja eloisan näköinen. Kukat on loistava keino saada pihasaunasta entistä viihtyisämpi pienellä rahallisella ja ajallisella panostuksella. Kivistä voit puolestaan tehdä näyttäviäkin kokonaisuuksia: voit myös laittaa niitä terassilaudotuksen ympärille ja ympäröidä istutukset luonnon kivillä.

Ympärivuotinen sisustusratkaisu on lyhty. Lyhdyn sisälle voi laittaa vuodenaikaan sopivan koristuksen. Talvisin tuikku luo tunnelmaa, keväisin ja kesäisin taas toimii lyhdyn sisällä kasvatetut kukat. Syksyisin lyhty kannattaa täyttää omenilla, niin lopputuloksena on upea sisustuselementti.

 

HAAVEISSA PIHASAUNA?

Salvoksella on erilaisia pihasaunamalleja ja saunamökkejä, jotka ovat täysin muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ensimmäiselle riittää hyvä sauna, toiselle on tärkeää saada hyvin varusteltu saunamökki ja kolmannelle ykköskriteeri on iso, katettu terassi, johon mahtuu kaikki mukavuudet. Kun rakennusta, oli se sitten millainen tahansa, hieman varustelee ja sisustaa, löytyy omasta kotipihasta oikea rentoutumisen keidas. Tämä keidas luo arkeen hyviä hetkiä, vuoden jokaisena päivänä. Piharakennus on myös ilo silmälle. On ihan parasta, kun ainekset onnelliseen elämään löytyy omasta kotipihasta. Katso Salvoksen kaikki hirsisaunamallit!


OLEMME SINUA VARTEN

Sopivan pihasaunan valinta ei aina ole helppoa, etenkin kun valinnanvaraa on paljon.

 

Tilaa Salvos ideakirja veloituksetta kotiisi!

Ota yhteyttä Tilaa kuvasto

Hirsisaunat Salvos