Hirsisaunat

Hirsisaunat laajasta mallistosta

Hirsisaunat Salvokselta käyttövalmiina jopa ensi kesäksi. Onko unelmasi aito hirsisauna oman mökin tai vaikkapa omakotitalon pihaan? Onko unelmanasi oma perinteinen rantasauna tai moderni pihasauna? Olipa haaveissasi perinteinen pihasauna ristikkonurkilla tai moderni pihasauna lohenpyrstönurkilla, suunnittelemme yhdessä kanssasi haluamasi kokoisen ja -tyylisen ulkosaunan. Mikäli haluamasi malli ei löydy mallistostamme, suunnittelemme sen sinulle.

Tilojen koko ja järjestys, katon malli, nurkkatyypit, hirsivahvuus, ovien- ja ikkunoiden paikka, sisustusmateriaalit lauteineen – kaikki on suunniteltavissa toiveidesi mukaan! Laajan valikoiman ansiosta voit valita saunan yhteyteen mieluisan kokoisen pukeutumistilan, kuistin ja terassin. Valikoimista löytyvät myös suositut savusaunat.

Salvos toimittaa löylyvalmiin hirsisen pihasaunan täysin varusteltuna, täysin käsiteltynä koti- tai vapaa-ajan asuntosi pihalle. Halutessasi teemme sinulle myös perustukset, lvi- ja sähkötyöt valmiiksi. Laaja saunamallisto pitää sisällään erilaisia tilavaihtoehtoja erikokoisilla löyly-, pukuhuone ja avo- sekä umpikuistiratkaisuilla. Saunaan voidaan lisätä myös erillinen saunatupa ajanviettoa ja vaikka nukkumista varten. Salvos-mallisto muuntautuu aina tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää jo tänään, tai tilaa ilmainen Salvos-ideakirja!

Hirsisaunat

Tilaa kuvastoja

Ideoita ja inspiraatiota hirsirakennuksesta haaveileville

Tilaa Salvoksen ideakirja, sauna- ja aittakuvasto tai mökkikuvasto maksutta kotiisi.

TIlaa kuvasto!
Salvos kuvastot