Näyttelyrakennukset


Ota yhteyttä

Myytävät näyttelyrakennukset

Vaihdamme näyttelyrakennuksia uusiin. Myyntiin tulee kesän ja syksyn aikana useita valmismökkejä, aittoja ja saunoja edulliseen hintaan. Ota yhteyttä ja tule näyttelyihimme tutustumaan valmiskonseptiimme ja kysy edustajaltamme lisätietoja myynnissä olevista rakennuksista.

Laskemme sinulle myös toimitushinnan pyytämääsi osoitteeseen tai voit järjestää itse toimituksen meidän näyttelystämme.

Näyttelypaikkamme sijaitsevat Espoossa, Lahdessa, Pirkkalassa ja Jyväskylässä.

Myynnissä tällä hetkelläKaarna 60m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn päärakennuksena toimineen Kaarna mökin uuden alta pois. Rakennus on vain muutaman vuoden vanha ja on monikäyttöinen moduuleina siirrettävissä oleva 60m2 valmismökki.

 

Normaali hinta 143 401€ + kalusteet
Alennettu hinta 100 000€ sis. kalusteet

Katso pohjakuva

Ota yhteyttä

Saunatupa 18m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Suuri tuvan ikkuna soveltuu hienosti metsän keskelle, mutta on myös sijoitettavissa vaikka pihapiiriin.

 

Normaali hinta 33 181€ + kalusteet
Tarjous 27 500€ sis. kalusteet


Ota yhteyttä

Juhla-aitta 8m2 / Tampere

Rakennamme Tampereelle uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä aitta kuuluu Salvoksen Juhlavuoden mallistoon ja on yllättävän tilava pieneen kokoonsa nähden. 

 

Normaali hinta 8 187€ + kalusteet
Tarjous 7500€ sis. kalusteet


Ota yhteyttä

Alisa tupa 13m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tässä rakennuksessa yhdistyy perinteinen harjakatto, sekä ikkunaristikot muutoin moderniin ulkoasuun. Tämä sopii lisämajoitustilaksi pihapiiriin, tai vaikka pieneksi mökiksi yksinään luonnon rauhaan.

 

Normaali 20 000€ + kalusteet
Tarjous 15 900€ sis. kalusteet


Ota yhteyttä

Juhla-sauna 8m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä pukuhuoneellinen sauna kuuluu Salvoksen juhla-mallistoon ja on tunnelmallinen pihasauna kotipihaan tai mökille.

 

Normaali hinta 12 750€ + kalusteet
Tarjous 9700€ sis. kalusteet


Ota yhteyttä