Näyttelyrakennukset


Ota yhteyttä

Myytävät näyttelyrakennukset

Vaihdamme näyttelyrakennuksia uusiin. Myyntiin tulee kesän ja syksyn aikana useita valmismökkejä, aittoja ja saunoja edulliseen hintaan. Ota yhteyttä ja tule näyttelyihimme tutustumaan valmiskonseptiimme ja kysy edustajaltamme lisätietoja myynnissä olevista rakennuksista.

Laskemme sinulle myös toimitushinnan pyytämääsi osoitteeseen tai voit järjestää itse toimituksen meidän näyttelystämme.

Näyttelypaikkamme sijaitsevat Espoossa, Lahdessa, Pirkkalassa ja Jyväskylässä.

Myynnissä tällä hetkelläKaarna 60m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn päärakennuksena toimineen Kaarna mökin uuden alta pois. Rakennus on vain muutaman vuoden vanha ja on monikäyttöinen moduuleina siirrettävissä oleva 60m2 valmismökki.

 

Normaali hinta 143 401€ + kalusteet
Alennettu hinta 100 000€ sis. kalusteet

Katso pohjakuva

Ota yhteyttä

Kaarna 60m2 / Tampere

Rakennamme Tampereelle uuden näyttelyalueen entistä paremmalle sijainnille ja myymme nykyisen näyttelyn päärakennuksena toimineen Kaarna mäkin uuden alta pois. Rakennus on noin 3 vuotta vanha ja on monikäyttöinen moduuleina siirrettävissä oleva 60m2 valmismökki.

 

Normaali hinta 143 401€ + kalusteet
Alennettu hinta 100 000€ sis. kalusteet

Katso pohjakuva

Ota yhteyttä

Saunatupa 18m2 / Lahti MYYTY

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Suuri tuvan ikkuna soveltuu hienosti metsän keskelle, mutta on myös sijoitettavissa vaikka pihapiiriin.

 

Normaali hinta 33 181€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Väinämö sauna 11m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä sauna pukuhuoneella ja peililaseilla on ollut Lahden näyttelyn kiinnostavimpia kohteita ja on valmistettu alun perin messurakennukseksi.

 

Normaali hinta 20 546€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Alisa saunatupa 18m2 / Tampere

Rakennamme Tampereelle uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä saunatupa valmistui alun perin messurakennukseksi. Tuvan suuret ikkunat, sekä takka tekevät rakennuksesta avaramman sekä monikäyttöisemmän.

 

Normaali hinta 34 440€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Juhla-aitta 8m2 / Tampere

Rakennamme Tampereelle uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä aitta kuuluu Salvoksen Juhlavuoden mallistoon ja on yllättävän tilava pieneen kokoonsa nähden. 

 

Normaali hinta 8 187€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Väinämö sauna 9m2 / Tampere

Rakennamme Tampereelle uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tässä saunassa sisälle tullaan pukuhuoneeseen ja sieltä saunaan. Toisesta päädystä löytyy paikka haloille. Rakennuksen Piki väri on käytetyin väri meidän rakennuksissamme ja on tunnelmallinen pihasauna.

 

Normaali hinta 15 930€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Alisa tupa 13m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tässä rakennuksessa yhdistyy perinteinen harjakatto, sekä ikkunaristikot muutoin moderniin ulkoasuun. Tämä sopii lisämajoitustilaksi pihapiiriin, tai vaikka pieneksi mökiksi yksinään luonnon rauhaan.

 

Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä

Juhla-sauna 8m2 / Lahti

Rakennamme Lahteen uuden näyttelyalueen ja myymme nykyisen näyttelyn rakennukset uusien alta pois. Tämä pukuhuoneellinen sauna kuuluu Salvoksen juhla-mallistoon ja on tunnelmallinen pihasauna kotipihaan tai mökille.

 

Normaali hinta 12 750€ + kalusteet
Kysy tarjousta!


Ota yhteyttä