Joustavat rahoitusvaihtoehdot luotettavasti Salvokselta

Sopivan rahoituksen järjestäminen on tärkeä askel kohti hirsiunelmasi toteuttamista. Tarjoamme yhteistyökumppaneiden kanssa kaksi erilaista rahoitusvaihtoehtoa. Vakuudeton laina sopii pienempiin hankintoihin ja vakuudellinen laina suurempiin kokonaisuuksiin.

Pienempiin hankintoihin

Maksimissaan 50 000 euron hankintoihin tarjoamme rahoitusta ilman vakuuksia. Saat luottopäätöksen heti. Salvoksen kautta hankitun rahoituksen avulla voit maksaa rakennuksen, kun se on valmistunut ja toimittu kohteeseen. Voit itse päättää sopivan lainanlyhennyksen, kuitenkin minimissään 1,2 % lainasummasta.

Esimerkiksi 10 000 euron lainasta minimilyhennys on 120 € kuukaudessa + tilinhoitomaksu. Maksimi lainamäärä on 50 000 €. Rahoituskumppanina toimii OP-Pohjola. Tarkempia tietoja ja ehtoja saat Salvos-ratkaisumyyjältäsi.

Kampanja: Tilaa nyt – maksa vasta 3 kk valmistumisen jälkeen, korko 0 %. Kolme korko- ja lyhennysvapaata kuukautta, minkä jälkeen voit maksaa koko lainasumman kertamaksulla ilman kuluja tai pienissä kuukausierissä.

 

Suurempiin hankintoihin

Yli 50 000 euron mökkiunelman toteuttaminen onnistuu kätevästi OmaSp:n pankkilainalla. Pystymme määrittämään tarkan ja pitävän hinnan jokaiselle rakennukselle ennakkoon, joten rahoituksen hakeminen on helppoa.

Meillä valmismökin vakuusarvo on jopa 75 % hankintahinnasta, kun se yleensä on 40 – 60 % pankista riippuen. Loput 25 % voi vakuuttaa muilla kiinnityksillä. Näin ollen et välttämättä tarvitse lainkaan alkupääomaa  toteuttaaksesi mökkiunelmasi.

Lainan takaisinmaksun voit hoitaa pienemmissä erissä nauttien edullisesta korkotasosta ja jopa 25 vuoden aikajänteestä. Kysy lisää, niin ohjaamme sinut OmaSp:n palvelevaan myyntiryhmään.