Rahoitusvaihtoehdot

Turvallinen ja joustava tapa maksaa hirsiunelma kerralla tai osamaksulla

Sopivan rahoituksen järjestäminen on tärkeä askel kohti hirsiunelmasi toteuttamista. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa kaksi erilaista rahoitusvaihtoehtoa. Vakuudeton laina sopii pienempiin hankintoihin ja vakuudellinen laina suurempiin kokonaisuuksiin.

Valitse 3 kk koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku rahoituksesta saapuu 3 kuukauden kuluttua rakennuksen toimituksesta. Voit silloin päättää maksatko hirsirakennuksen kerralla korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoamaa osamaksuvaihtoehtoa.

Hae ennakkopäätös rahoitukselle

Voit hakea rahoituksen ennakkopäätöksen helposti ja nopeasti verkossa. Saat luottopäätöksen sähköpostiisi minuuttien kuluessa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Joustavan maksutavan edut

Esimerkiksi 10 000 euron lainasta minimilyhennys on 120 € kuukaudessa + tilinhoitomaksu. Maksimi lainamäärä on 50 000 €. Rahoituskumppanina toimii OP-Pohjola. Tarkempia tietoja ja ehtoja saat Salvos-edustajalta.

Yli 50 000 euron mökkiunelman toteuttaminen onnistuu kätevästi OmaSp:n pankkilainalla. Pystymme määrittämään tarkan ja pitävän hinnan jokaiselle rakennukselle ennakkoon, joten rahoituksen hakeminen on helppoa.


  • Samalla hakemuksella sekä kertamaksu että osamaksu.
  • Voit ensimmäisellä laskulla maksaa kerralla koko summan, ilman kuluja ja korkoa.
  • Kun maksat joustavasti kuukausierissä, voit maksaa joko minimisumman tai sitä isomman määrän.
  • Voit koska tahansa maksaa laskun kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Yhteistyössä

    Kysy lisää rahoituksesta

    Kaipaatko lisätietoja rahoituksesta tai rahoitukseen liittyvistä ehdoista. Koko maan kattava Salvos-edustajaverkostomme palvelee myös etänä – anna meidän auttaa!