Sähköasentaja Pyhäntä

Sähköasentaja Pyhäntä

Haemme Sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Pyhännän tehtaalle. Salvos Finland Oy on vapaa-ajan hirsirakennuksiin erikoistunut yritys, joka toimittaa Pyhännän tehtaalta vuosittain yli 500 hirsirakennusta. Yhtiön liikevaihto on noin 20M€ ja se työllistää yli 120 työntekijää.

Sähköasentajana toimit tehtaan vastuullisena ammattihenkilönä

Vastaat hirsirakennusten sähkötöistä tuotantolinjalla. Teollisen tuotannon prosesseissa sähkötöihin kuuluu johdotus-, kalustus- ja kytkentätyöt. Lisäksi vastaat valmiiden rakennusten käyttöönottomittauksista ja pöytäkirjojen laatimisesta. Tehtävässä tukenasi on kokoonpanolinjojen Työnjohtajat sekä yhtiön Sähkötöidenjohtaja, joiden kanssa yhteistyössä kehität suunnittelua ja tuotantoa.

Toivomme sinulta sähköalan ammattitutkintoa sekä kokemusta rakennusten sähköasennuksista. Odotamme sinulta rakentamisen yleistuntemusta sekä valmiutta työskennellä tuotantolinjalla sähkötöiden lisäksi myös muissa rakentamiseen liittyvissä toiminnoissa. Arvostamme työturvallisuuden ja erityisesti sähkötyöturvallisuuden osaamista ja koulutusta.

Tarjoamme vakituisen työpaikan kannattavassa yrityksessä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja siihen on mahdollisuus vaikuttaa omalla osaamisella. Nuorekkaassa ja innostavassa työyhteisössä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 5.11.2023 mennessä osoitteeseen henri.autio@salvos.fi Aloitamme haastattelut välittömästi ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit soittaa numeroon 044 901 8274 niin kerron mielellään lisää tehtävästä.

Täytä hakemus