Team Salvos – kohti menestystä

Johanna Matintalo

Johanna Matintalo on nuori lahjakas huippuhiihtäjä, jonka olemuksesta huokuu intohimoinen sitoutuminen ammattiurheiluun. ”Yhteistyö Salvoksen kanssa merkitsee minulle sitä, että voin keskittyä olennaiseen. Se antaa aidon mahdollisuuden ottaa seuraava steppi urallani”, Johanna iloitsee. 

Seuraa Johannan matkaa

Instagram

Topi Raitanen

”Unelmana on joskus asua hirsitalossa ja siksi onkin hienoa, että pystyn tuomaan hirsirakentamista esille. Yhteistyössä molemmat osapuolet arvostavat toisiaan ja ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Salvoksen henkilökunta on hyvin lämminsydäminen ja siellä on aidosti toisista välittävä ilmapiiri. Tuntuu, että siellä ollaan yhtä isoa perhettä ja koen itsekin päässeeni osaksi Salvoksen yhteisöä”, Topi Raitanen iloitsee. 

Seuraa Topin matkaa

Instagram

Jarkko Järvenpää

”On upeaa toteuttaa itseään asiassa, mihin on tahto. Silloin vuorokaudestakin löytyy tunteja reilusti enemmän kuin 24. Parhaimmillaan urheilu tuulettaa muusta rasituksesta. Onko sen parempaa tapaa nollata työviikko, kuin päästellä höyryjä tekemällä lenkki luonnossa, ja päälle maksimoida nautinto vielä saunomalla! Mitä aktiivisempi ihminen, sitä tärkeämpää on aika ajoin pysähtyä. Se on avain hyvinvoivaan elämään.” 

Seuraa Jarkon matkaa

Instagram