Team Salvos – kohti menestystä

Alisa Vainio

Salvoksen ja Alisa Vainion yhteistyö on kestänyt jo yli viisi vuotta. Yhteistyön aikana Alisa -mallisto on kasvanut laajaksi, satojen saunojen, aittojen ja mökkien tarjotessa käyttäjilleen mieluisia elämyksiä. Yhteistyön tuottamasta hyödystä Salvos on maksanut Alisalle vuosittain merkittävää korvausta, jotta urheilija on pystynyt keskittymään vain päivittäiseen ammatin harjoittamiseen. 

Seuraa Alisan matkaa

Instagram

Johanna Matintalo

Johanna Matintalo on nuori lahjakas huippuhiihtäjä, jonka olemuksesta huokuu intohimoinen sitoutuminen ammattiurheiluun. ”Yhteistyö Salvoksen kanssa merkitsee minulle sitä, että voin keskittyä olennaiseen. Se antaa aidon mahdollisuuden ottaa seuraava steppi urallani”, Johanna iloitsee. 

Seuraa Johannan matkaa

Instagram

Topi Raitanen

”Unelmana on joskus asua hirsitalossa ja siksi onkin hienoa, että pystyn tuomaan hirsirakentamista esille. Yhteistyössä molemmat osapuolet arvostavat toisiaan ja ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Salvoksen henkilökunta on hyvin lämminsydäminen ja siellä on aidosti toisista välittävä ilmapiiri. Tuntuu, että siellä ollaan yhtä isoa perhettä ja koen itsekin päässeeni osaksi Salvoksen yhteisöä”, Topi Raitanen iloitsee. 

Seuraa Topin matkaa

Instagram

Oskari Mörö

”Pidän erittäin tärkeänä, että palautuminen ja rentoutuminen maksimoidaan vapaa-ajalla. Se on mielestäni yksi suurimmista tekijöistä mikä erottaa jyvät akanoista. Salvoksen kanssa solmittu yhteistyö on tarjonnut itselleni mahdollisuuden hyödyntää omia mökki- ja saunaolosuhteita ympäri vuoden. Paljon parempaa kehittymiskeskusta kuin oma mökki on vaikea löytää. Olemme koko perheen voimin olleet erittäin tyytyväisiä uuden mökin ilmeeseen. Voisi sanoa, että yhteistyö on ollut match made in heaven.” 

Seuraa Oskarin matkaa

Instagram

Jarkko Järvenpää

”On upeaa toteuttaa itseään asiassa, mihin on tahto. Silloin vuorokaudestakin löytyy tunteja reilusti enemmän kuin 24. Parhaimmillaan urheilu tuulettaa muusta rasituksesta. Onko sen parempaa tapaa nollata työviikko, kuin päästellä höyryjä tekemällä lenkki luonnossa, ja päälle maksimoida nautinto vielä saunomalla! Mitä aktiivisempi ihminen, sitä tärkeämpää on aika ajoin pysähtyä. Se on avain hyvinvoivaan elämään.” 

Seuraa Jarkon matkaa

Instagram