Saunamökit ja aitat

Saunamökit ja aitat nukkumiseen ja oleiluun

Saunamökit ja aitat kotipihapiiriin vieraiden tai perheenjäsenten majoittamiseen, tai vaikkapa ylimääräiseksi oleskelutilaksi. 

Saunamökki ja aitta Salvokselta omalla pihallasi on täysin uniikki – sinun tarpeesi mukaan suunniteltu. Nukkuma-aitta tai ylimääräinen olohuone pihapiirissäsi voi olla varustettu suurilla näköalaikkunoilla, ja miltei kaikki muukin on muuteltavissa. Pienten aittojen lisäksi myös erilaiset yhdistelmät ovat mahdollisia – samassa rakennuksessa voi olla nukkuma-aitta, varastoaitta, oleskelutila tai jopa ylimääräinen olohuone. 

Oli suunnitelmissanne sitten perinteinen tai moderni aitta, suunnittelemme kuitenkin aina sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden joko pulpettikatolla tai harjakatolla. Huonekoot, hirsivahvuus, ovien-, ikkunoiden- ja väliseinien paikat sekä ikkunakoot ulko- ja sisäväreistä puhumattakaan katsotaan aina juuri sinulle sopiviksi.

Muun aittaan tai saunmökkiin tarvittavan varustelun saat meiltä myös yhdellä sopimuksella ja toimituksella suunnittelemastasi valmiusasteesta riippumatta. Suosituimmat varusteet ovat tulisija ja terassi, mutta tarvittaessa käyttövalmiiseen aittaan voi kuulua halutessasi valmiit perustukset ja vaikkapa sähkötyöt.

Aitat ja saunamökit toimitamme täysin käyttövalmiina tai pakettitoimituksena – aivan kuten muutkin hirsirakennukset! 

Mallistot