Tehtaanedustaja Kuopio

Tehtaanedustaja Kuopio

Salvos saapuu Kuopioon!

Haemme uuteen avattavaan toimipisteeseemme myyjää / tehtaanedustajaa. Haluaisitko myyntityöhön, jossa olet vielä viiden vuoden päästäkin? Jos olet kyllästynyt nykyiseen työhösi, ja etsit uutta työpaikkaa, jossa viihdyt vuosia, tämä saattaa olla yksi tärkeimmistä ilmoituksista, mitä luet koko tänä vuonna. 

Nimittäin, etsimme avattavaan Kuopion myyntipisteeseemme innostunutta ja reipasta myyjää myymään laadukkaita hirsirakennuksia, kuten pihasaunoja, aittoja ja mökkejä. Salvoksen tehtaanedustajan työ on nautinnollista kahdesta syystä.

1.Tuotteemme on oikeasti hyvä. Tietysti kaikki yritykset sanovat omasta tuotteestaan niin, mutta voimme todentaa asian helposti asiakastyytyväisyystutkimuksillamme. Samasta syystä myös…

2.…työskentelet aina vähintäänkin puolilämpimien asiakasehdokkaiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan itselleen jonkin Salvos-tuotteen. Sinun ei siis tarvitse joka kerta aloittaa myyntityötä aivan nollasta. Ja juuri tästä syystä myyjämme viihtyvät meillä vuodesta toiseen niin hyvin.

Mutta sopisitko sinä Salvos-myyjäksi?

Jos puhutaan suoraan, tämä työ ei sovi kaikille. Salvoksen tuotteiden myynti vaatii erityisesti hyvää ihmistuntemusta “pelisilmää”. Työtä ei voi painaa laput silmillä, vaan sinun täytyy osata lukea asiakastasi.

Kun on aika antaa asiakkaalle tilaa ja aikaa, osaat pelata korttisi sellaiseen asentoon, että saat tehtyä kaupat mahdollisesti myöhemmin. Ja kun taas on aika hyödyntää asiakkaan auki oleva ostoikkuna, osaat hakea päätöksen kaupasta rohkeasti, mutta fiksusti ilman painostuksen tunnetta.

Luitko juuri kuvauksen itsestäsi ja haluaisit töihin alan markkinajohtajalle?

Jos kyllä, pyydä halutessasi lisätietoja minulta numerosta 040 095 2291 tai jätä hakemus sähköpostiiini markus.reinikainen@salvos.fi