Loviisan e-asuntomessut

Unelmien hirsirakennukset – Tutustu virtuaalisen asuntomessujen Salvoksen-osaston tarjontaan!

Tervetuloa virtuaalisen asuntomessujen osastolle, jossa pääset tutustumaan lumoaviin hirsirakennuksiin! Osastomme tarjoaa esittelyä erityisesti kolmesta kohteesta: hirsimökistä, hirsiaitasta ja pihasaunoista.

Astuessasi sisään virtuaalisiin hirsirakennuksiin, pääset ihailemaan perinteisen hirsisen rakennuksen tunnelmaa ja lämpöä. Voit tutustua rakennusten sisätiloihin, kuten olohuoneeseen, keittiöön ja makuuhuoneisiin. Hirsirakennuksissa korostuvat hirren luonnollinen kauneus ja kodikas ilmapiiri. Saat ideoita mökin sisustamiseen ja voit kuvitella itsesi viettämässä rentouttavia hetkiä luonnon keskellä.

Osastollamme voit tutkia virtuaalisesti jokaista kohdetta ja tarkastella yksityiskohtia lähempää.

Vieraile virtuaalisesti ja inspiroidu Salvoksen osaston tarjonnasta!

Hirsimökki Vuolu 49D

Vuolu-hirsimökit ovat varsinaisia tilaihmeitä, jotka yhdistetään kahdesta eri moduulista yhdeksi kokonaisuudeksi. Upeat viistot sisäkatot tuovat tupaan avaruuden tuntua ja lasiterassin rakentaminen on tuo lisää käyttöneliöitä. Vuolumalleihin voi lisätä moduuleja myös jälkikäteen.

Alisa aitta 18A

Salvoksen nykyaikaiset, mutta perinteitä kunnioittaen rakennetut Alisa-hirsiaitat ovat pihapiirin suoja ja kutsuva majapaikka. Hirsiaitan lempeistä ja syvistä unista pääsevät kilvan nautiskelemaan sekä isäntäväki että mahdolliset vieraat.

Väinämö pihasauna 6A

Väinämö pihasaunassa voit tuntea lämmön ja kosteuden, jotka luovat miellyttävän ja rentouttavan ilmapiirin. Puulämmitteinen kiuas luo pehmeät ja lempeät löylyt, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Saat nauttia saunomisen terveellisistä vaikutuksista, kuten rentoutumisesta, verenkierron vilkastumisesta ja stressin lievittämisestä.

Väinämö pihasauna 9A

Pihasaunan pukuhuone ja saunahuone tarjoavat täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta, rentoutumista ja perinteistä suomalaista saunakulttuuria. Ne luovat tunnelman, joka kutsuu sinut pysähtymään ja nauttimaan saunomisen terveyshyödyistä sekä kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta.

Alisa saunatupa 16A

Alisa saunatupa tarjoaa sinulle mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja luoda hetkiä hyvinvoinnille ja rentoutumiselle. Se on paikka, jossa voit tuntea olosi tervetulleeksi ja kutsutuksi, ja jossa voit nauttia saunan terveysvaikutuksista, lämpimästä tunnelmasta ja yhteisestä ajanvietosta läheistesi kanssa. Tuvan luonnonläheinen ja kodikas ilme luo rauhallisen ja miellyttävän tunnelman. Puun lämpö ja luonnolliset materiaalit luovat tunteen yhteydestä luontoon ja auttavat sinua rentoutumaan syvemmälle saunan tuomaan rauhoittumisen tilaan.

Kysy lisää