Salvos

Rakennamme hirsiunelmia pohjoisen puusta. 20 vuoden kokemus rakentamisesta ja vastuunkanto työntekijöistä ovat luoneet pohjan Salvoksen menestystarinalle.


Ota yhteyttä

Palveleva asiantuntija

Salvos Finland Oy

  • perheyritys

  • perustettu 2008

  • taustalla pitkä kokemus uudis- ja korjausrakentamisesta

  • liikevaihto 11,2 M€ (2019)

  • työllistää noin 100 suunnittelun, myynnin ja tuotannon ammattilaista

  • 11 myyntipistettä kautta Suomen

  • noin 500 hirsimoduulitoimitusta vuosittain

Ota yhteyttä

"Ota rennosti – hoidamme kaiken puolestasi."

Jättihirsi

JÄTTIHIRSI™ mahdollistaa ennennäkemättömiä tapoja rakentaa. Se on markkinoiden ainoa hirsiratkaisu, joka painuu yhtä vähän kuin puurunkoon rakennettu omakotitalo. 

Aidon painumattomuutensa ansiosta JÄTTIHIRSI™-rakenteisiin voidaan vapaasti yhdistää muita materiaaleja, kuten betonia, kiveä, lasia tai muita puurakenteita.

JÄTTIHIRSI™-rakenteiden projekti- sekä kuluttajamyynnistä vastaa hirsialan edelläkävijänä tunnettu Salvos Finland Oy, joka on rakentanut JÄTTIHIRSITM-toimituksia varten Pohjoismaiden suurimman ja uudenaikaisimman kokoonpanotehtaan. 

Kansainvälisesti ainutlaatuisen hirsi-innovaation kehittäjä Pellopuu Oy valmistaa JÄTTIHIRSI™-elementit yhdellä maailman suurimmista Hundegger-hirsilinjoista, joka on ainutlaatuinen Suomessa ja edustaa alan teknologista kärkeä.

 

Tutustu tästä

Yritystarina

Salvoksen perustaja on Eino Koskelo, joka on kotoisin Siikalatvan Lamun kylältä Kytölästä. Aluksi Eino toimi maatilayrittäjänä, kunnes hankkiutui paikallisen puusepän oppiin.

Eino alkoi rakentaa pihasaunoja, joiden mallina toimi hänen oman vaarinsa 1930-luvulla pystyttämä saunarakennus. Pian Eino tarvitsi jo lisätyövoimaa, kun hän ryhtyi rakentamaan myös aittoja, mökkejä, konehalleja ja omakotitaloja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Uuden ajan alku

Tammikuussa 2008 kaikille työntekijöille ei kuitenkaan riittänyt hommia. Eino päätti käyttää luppoajan hyödyksi ja opettaa muille, kuinka pihasauna valmistetaan oikeaoppisesti ja laadusta tinkimättä. Oppikappaleina syntyi kolme hirsisaunaa, jotka myytiin palkkakulujen kattamiseksi.

Näin syntyi Salvoksen todellinen menestystarina, puolivahingossa.

Kohti markkinajohtajuutta

Eino suunnitteli ensimmäiset saunamallit, jotka voitiin valmistaa sisätiloissa vuodenajasta ja kelistä riippumatta. Valmiiden hirsisaunojen kysyntä kasvoikin vauhdilla ja vuonna 2010 saunaliiketoiminta eriytettiin rakennusliiketoiminnasta. Yrityksen nimeksi valittiin Salvos. Mikäpä kuvaisi hirsirakentamista paremmin, kuin yksi keskeisistä työvaiheista; hirsien salvaminen.

Rakennuspohjien ja perustusten tekeminen liitettiin osaksi toimitusmallia, jotta asiakkaita voitiin palvella entistä paremmin. Näin luotiin suuntaviivat hirsimoduuliperusteiseen valmisrakentamiseen.

Yhteistyössä

Olemme Suomen suurin vapaa-ajan moduuli- ja valmisrakentamisen toimija. Yhteistyöverkostomme koostuu laadukkaista materiaalitoimittajista sekä ensiluokkaisista rakennusalan ja kuluttajarahoituksen kumppaneista.