Mallisto

Laajasta mallistostamme löydät vaihtoehdot jokaiseen hirrellä alkavaan haaveeseen. Toteutamme tasokkaasti varusteltuja hirsirakennuksia, joiden moduulirakenne mahdollistaa monipuolisen räätälöinnin.


Kysy lisää

Salvos rakentaa taidolla ja tunteella

Unelmien hirsirakennuksen hankkimisen ei tarvitse olla vaikea ja aikaa vievä hanke. Me Salvoksella haluamme, että projekti on kokonaisuudessaan asiakkaalle miellyttävä kokemus.

Laajasta mallistovalikoimastamme löytyy vaihtoehto jokaiselle hirsitaloa tai -mökkiä miettivälle ja tunnelmallisesta hirsiaitasta tai kunnon hirsisaunasta haaveilevalle.

Jokainen toimittamamme rakennus on yksilöllinen ja lopulliseen hintaan vaikuttavat monet seikat aina hirrenpaksuudesta varustelutasoon ja toimitusmalliin. Varaamalla ilmaisen suunnitteluajan Salvos-tehtaanedustajalta, suunnittelemme teidän tarpeitanne vastaavan hirsirakennuksen varusteluineen ja tulemme tarvittaessa käymään myös tontilla. Suunnittelun päätteeksi tiedossa on erittäin tarkka hinta-arvio juuri teidän hirsiunelmallenne.

Tutustu mallistoomme alla. Elämäsi helpoin hirsiunelma alkaa tästä! 

 

 

Rakentamisen ammattilaisille

Salvos on rakennusliikkeiden luotettava ja asiantunteva kumppani. 20 vuoden kokemuksemme rakentamisesta ja intohimomme valmistaa loppuun saakka huolella jotakin laadukasta ja kestävää takaavat laadukkaat toimitukset. Talopakettiasiakkaamme tuntevat meidät nopeista ja sujuvista toimituksista, jotka vastaavat tilaajan tarpeeseen. Sama pätee myös suuriin rakennusprojekteihin.

Edustamamme markkinoiden painumattomin hirsirakenne, erityiskorkea JÄTTIHIRSI™ on täydellinen ratkaisu nykyaikaiseen projektirakentamiseen. Se on markkinoiden ainoa hirsiratkaisu, joka painuu yhtä vähän kuin puurunkoon rakennettu omakotitalo. Siksi siihen on helppo yhdistää muita materiaaleja, kuten betonia, kiveä, lasia tai muita puurakenteita. 

Meiltä saat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua projektin jokaisessa vaiheessa, ennakkotarjousvaiheesta toimitukseen ja asennukseen kohteessa.

 

Ammattilaisille