Kaikki saunamökit

Unelmien saunamökit

Tutustu kattavaan saunamökkimallistoon jo valmiiksi ideoitujen mallien kautta

Johanna saunatupa 18 A

Pihasauna

Kerrosala
18m2

Kara saunamökki 19 A

Saunamökki

Kerrosala
19m2

Alisa saunatupa 20 A

Pihasauna

Kerrosala
20m2

Kara saunamökki 21 A

Saunamökki

Kerrosala
21m2

Alisa saunamökki 24 A

Saunamökki

Kerrosala
24m2

Johanna saunamökki 25 A

Saunamökki

Kerrosala
25m2

Johanna saunamökki 28 B

Hirsimökki

Kerrosala
28m2

Johanna 33 A

Hirsimökki

Kerrosala
33m2

Johanna saunamökki 39 A

Hirsimökki

Kerrosala
39m2

Johanna saunamökki 48 A

Hirsimökki

Kerrosala
48m2

Mistä Salvos saunamökki hinta koostuu

Saunamökki projekteissa törmää yleensä yllättäviin kuluihin, joista asiakas ei välttämättä ole projektin alkuvaiheessa ollut tietoinen. Edulliselta kuulostava hinta voi yllättäen nousta projektin edetessä huomattavasti suuremmaksi, kuin mitä projektiin oli suunniteltu. Salvoksella asiakas tietää eurolleen, mitä saunamökki tulee kokonaiskustannuksiltaan maksamaan.

Salvos saunamökit hinta koostuu monesta eri tekijästä. Kokonaishintaan vaikuttaa saunamökin malli, nurkkamalli, hirsityyppi ja -vahvuus, kattotyyppi, sekä ikkunoiden ja ovimallien valinta. Toimitetaanko rakennus tarviketoimituksena vai täysin valmistoimituksena vaikuttaa oleellisesti kokonaishintaan. Näiden lisäksi hintaan vaikuttavat mahdolliset tontti- ja perustustyöt asiakkaan tontilla.

Me Salvoksella pystymme suunnittelemaan teidän budjetinne ja tarpeidenne mukaisen kokonaisuuden.

saunamökki, saunamökit

Saunamökki toimitus jopa päivässä

saunamökki, saunamökit

Saunamökin toimitusaika Salvoksella on aina 4-12 viikkoa. Saunamökin valmistuessa tehtaalla, hoidetaan samalla saunamökki tontin pohjatyöt ja perustukset valmiiksi. Salvoksella saunamökit valmistetaan tehtaalla täysin valmiiksi, on asiakkaalla mahdollista käydä Salvoksen tehtaalla vierailulla seuraamassa kuinka saunamökki valmistuu linjalla.

Pohjatyöt ja perustukset pystytään tekemään asiakkaan tontilla jopa yhdessä päivässä. Yhdellä kertaa saapuvat tavaratoimitukset säästävät merkittävästi rahtikuluissa, samalla vähentäen mökkitiehen kohdistuvaa rasitusta.

Moduuleissa tai valmiina toimitettavan saunamökki asennustyöt vievät maksimissaan muutaman päivän ja parhaimillaan asennus kestää vain yhden päivän, riippuen rakennuksen mallista. Rakennuksen saapuessa tontille, on jo tupaantuliaisten suunnittelussa kiirettä.

Kuinka voimme auttaa?

Kaipaatko lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme? Koko maan kattava Salvos-edustajaverkostomme palvelee myös etänä – anna meidän auttaa!