Toimintamallimme

Unelmien hirsikodin, kesämökin, pihasaunan tai aitan ei tarvitse olla vaikea ja aikaa vievä projekti. Tavoitteemme on tarjota sinulle kokonaisuudessaan miellyttävä rakennuskokemus.


Ota yhteyttä

Ainutlaatuinen toimintamalli

Kaikki hirsirakennuksemme ovat muokattavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta hinnoittelemme rakennuksen euron tarkkuudella.

Voimme huolehtia myös perustuksista ja alustavista töistä. Salaojat, puiden kaato ja esimerkiksi tien teko voidaan sisällyttää toimitukseen.

Rakennus valmistetaan sisätiloissa, säältä suojassa ja toimitamme sen joko kokonaisena tai valmiina moduuleina. Asennuksen jälkeen rakennus on täysin käyttövalmis. Pisimmilläänkin tämä hoituu viikossa.

 

 

 

1. Maksuton suunnittelu ja budjetointi

Meillä suunnittelun voi aloittaa jo ennen varsinaista rakennusprojektin aloittamista, eikä tonttikäynneistä yms. synny ylimääräisiä kustannuksia. Saat poikkeuksellisen tarkan ja kilpailukykyisen hinta-arvion jo suunnitteluvaiheessa. Myös rahoituksen voi hoitaa meidän kauttamme.

Sopimus voidaan solmia jo ensitapaamisella, eikä projektiin tarvitse välttämättä käyttää tämän enempää aikaa ja kilometrejä. Voimme hoitaa yhdellä sopimuksella kaiken tontin raivauksesta avainten luovutukseen.

Toteutamme tarpeitasi vastaavan kokonaisratkaisun pitävällä sopimuksella ja aikataululla.

2. Toimitusmallin valinta

Muuttovalmis

Olemme markkinajohtaja täysin muuttovalmiiden rakennusten toimittajana: yli 3 000 onnistunutta toimitusta. (Tämä vaihtoehto on tarjolla ainoastaan vapaa-ajan rakennuksille.)

Pakettitoimitus

Mikäli haluat rakentaa kokonaan itse valmiiksi mittoihin sahatuilla hirsillä, valittavanasi on pakettitoimitus.  Toimitussisältö on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.
Erinomainen valinta saarikohteisiin.

3. Valmistus sisätiloissa

Aloitamme rakennuksen valmistamisen heti rakennusluvan saavuttua. Tehokkaasti suunniteltu linjastomme sijaitsee lämpimässä, kuivassa tehdashallissa, jossa on optimaaliset olosuhteet puulle ja pintakäsittelylle. Tämä takaa terveet rakenteet ja tasaisen laadun sekä sen, että rakennuksesi valmistuu ajallaan.

 

 

 

 

4. Toimitus ja luovutus

Parhaimmillaan saamme valmiin rakennuksen paikoilleen tunnissa. Isommat rakennukset toimitetaan moduuleina, jotka yhdistellään toisiinsa kohteessa. Tämän jälkeen rakennus on käyttövalmis. Ei venyviä aikatauluja eikä loputonta rautakaupoissa ravaamista.

Rakennusluvan saamisesta toimitukseen vie noin 12-18 viikkoa. Perustukset valmistellaan pari viikkoa ennen toimitusta. Tukenasi koko projektin ajan, myös toimituksen jälkeen, on Salvos Service.

 

 

Sinun osuutesi Salvos-projektissa

  • Rakennuksen suunnittelu yhdessä Salvoksen edustajan kanssa.

  • Rakennusluvan hakeminen. Me toimitamme viralliset lupakuvat.

  • Tontin valmistelu- ja perustustöiden hoitaminen, mikäli nämä eivät tule Salvokselta.
  • Pääsuunnittelijan, joka usein toimii myös vastaavana työnjohtajana, sopiminen kohteeseen. Meillä on valmis verkosto sopimushinnoin.

  • Vesi- ja sähköliittymien tilaaminen. 

  • Sähkö- ja putkimiehen hankkiminen pääliitosten liittämistä varten (rakennusten asennuksen ja valmistumisen jälkeen).

 

Asiantuntijamme auttavat sinua aina tarvittaessa!

 

Tilaa kuvasto Ota yhteyttä