Kaikki aitat

Tunnelmalliset aitat

Kotiin tai mökille

Väinämö aitta 8 A

Hirsiaitta

Kerrosala
8m2

Alisa aitta 15 A

Hirsiaitta

Kerrosala
15m2

Alisa aitta 16 A

Hirsiaitta

Kerrosala
16m2

Alisa aitta 18 B

Hirsiaitta

Kerrosala
18m2

Alisa aitta 20 B

Hirsiaitta

Kerrosala
20m2

Alisa aitta 20 C

Hirsiaitta

Kerrosala
20m2

Alisa aitta 20 A

Hirsiaitta

Kerrosala
20m2

Alisa aitta 23 A

Hirsiaitta

Kerrosala
23m2

Johanna aitta 26 A

Hirsiaitta

Kerrosala
26m2

Kara 35 A

Hirsiaitta

Kerrosala
35m2

Aitta helposti minimökiksi

Aitta on monelle se paikka, missä nukutaan syvimmät ja levollisimmat unet. Aittaan majoitetaan yön yli vierailevia ystäviä, mutta aittarakennus voi olla paljon muutakin kuin pelkkä nukkumapaikka; varusteltua aittaa voi kutsua jopa minimökiksi. Hirsiaitta on hyvä lisä jokaiseen mökkipihaan ja nykyään myös kaupunkipihaan. Aittoja löytyy jokaiseen makuun: moderneista minimökeistä perinteisiin nukkuma-aittoihin.

Jos kaipaa arkeensa mökkielämää tai leirifiilistä, voi aitta toimia ikään kuin minimökkinä. Aitassa voi viettää viikonlopun ja tuntea olevansa mökillä. Mielikuvitusta ei juuri edes tarvita, sillä aitassa on helppo päästä rentoon mökkitunnelmaan. Kesäkeittiössä voi valmistella perinteisiä mökkiherkkuja ja tuvassa voi nukkua makoisat unet. Aitassa ja sen terassilla voi tehdä ihania mökkijuttuja: ratkoa ristikoita ja lukea kirjaa. Aitat soveltuvat useaan käyttötarkoitukseen. Ei tarvitse lähteä omaa pihaa kauemmaksi päästääkseen mökille!

hirsiaitta, hirsiaitat, aitta, aitat
hirsiaitat, hirsiaitta, aitta, aitat

Aitta monipuoliseen käyttöön

Aitat mielletään usein vanhojen maatalojen piharakennuksiksi, mutta pikkuhiljaa tämä ajatus on väistymässä, sillä aittoja hankitaan edelleen mökkiympäristön lisäksi myös kaava-alueelle asuinrakennusten yhteyteen. Aitat eivät siis suinkaan ole katoamassa suomalaisesta pihapiiristä. Aaitta mökin pihapiirissä on kätevä lisätilan tuoja etenkin vieraiden majoituspaikaksi.

Moderni hirsiaitta sopii hyvin myös kaupunkipihaan. Aitalla on erilaisia käyttömahdollisuuksia, minkä vuoksi se on hyvä hankinta monenlaiseen tarpeeseen.

Yleensä aitta hankitaan, koska halutaan lisämajoitustilaa mökille tai kotiin. Aitta toimii vierasmajoituskäytössä niin mökillä kuin kotipihallakin, ja vieraiden onkin mukava rauhassa asettua nukkumaan ja aamulla levollisten unien jälkeen tulla nauttimaan aamiaista päärakennukseen. Aitassa saakin maittavat yöunet. Aitalla voi olla paljon muitakin käyttötarkoituksia. Aitan tuvan voi sisustaa ulko-olohuoneeksi tai sen voi varustella kesäkeittiöksi. Aitta toimii myös hyvin varastona tai vaikka etätyötilana.

Kuinka voimme auttaa?

Kaipaatko lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme? Koko maan kattava Salvos-edustajaverkostomme palvelee myös etänä – anna meidän auttaa!